Φοιτητική Αριστερή ΠΑρέμβαση: - ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ-

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

- ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ-

   Είναι πλέον βέβαιο, και δεν αφορά σενάριο αριστερής κινδυνολογίας, πως  τα μέτρα που σχεδιάζει η συγκυβέρνηση ( Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗΜ.ΑΡ ) για την εύρεση των πολυπόθητων 11,5 δις, έχουν μόνο έναν προσανατολισμό: ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση επιδομάτων και δώρων, εφεδρείες, απολύσεις, είναι απλώς μια σταγόνα στο ποτήρι που θα ξεχειλίσει και θα πνίξει χιλιάδες νοικοκυριά , καθώς  θα θέσει τις βάσεις για ένα πιο απεγνωσμένο μέλλον από το σημερινό.
Το πρωτοφανές έγκλημα-ξεπούλημα της  χώρας μας, το οποίο στηρίχθηκε σε ψέματα όπως η ‘’επαναδιαπραγμάτευση’’, δεν έχει τέλμα  και έχει ως κύριο στόχο να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια τεράστια Ειδική Οικονομική Ζώνη ( ΕΟΖ ) ,στην οποία οι μισθοί θα κυμαίνονται από 100 μέχρι 250 ευρώ σε συνθήκες εργασιακής σκλαβιάς και όπως είναι φυσικό, λέξεις όπως συνδικαλισμός  και διεκδίκηση  δεν θα έχουν καμία θέση.
Σε αυτό το σκηνικό λοιπόν, παρατηρούμε και την αύξηση της φασιστικής- τραμπουκικής  οργάνωσης  Χρυσής Αυγής, η οποία εξελίσσεται  σε μακρύ ματωμένο χέρι αυτής της αμήχανης συγκυβέρνησης , επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που ισχύει σε περιόδους οικονομικής – πολιτιστικής κρίσης. Οι επιθέσεις σε μετανάστες, μικροπωλητές και αστέγους  σε ρόλο αστυνομίας του 70’, είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στους δρόμους της πρωτεύουσας . Σε συνδυασμό με τη συγκάλυψη των γεγονότων από τα Μ.Μ.Ε, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως το παρακράτος στην Ελλάδα έχει βαθιά τις ρίζες  του.
 -ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
-ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
 Η παραμονή της χώρας μας στο ευρώ αποδεικνύεται πως θα επιτευχθεί με πείνα και εξαθλίωση. Μοναδικός δρόμος η μαζική λαϊκή αντίσταση για να μη περάσουν τα νέα μέτρα και για να μην εφαρμοστεί τίποτα από τα υπογεγραμμένα μνημόνια. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.Η ανατροπή της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης, η έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε, μαζί με τη διαγραφή του χρέους θα αντικαταστήσουν τη νεφελώδη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας προσφέροντας στο λαό ένα καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον για όλους…
                                                 Φοιτητική Αριστερή Παρέμβαση
                                                                                ( σχήμα της Ε.Α.Α.Κ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου