Φοιτητική Αριστερή ΠΑρέμβαση: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνώνυμο της ΔΠΑ-ΝΔΦΚ είναι η βία, η νοθεία και η τρομοκρατία στις φετινές εκλογές, θα έλεγε κάποιος παρακολουθώντας τις θλιβερές προσπάθειες των τελευταίων κομματικών εκπροσώπων της ΝΔ στο πανεπιστήμιό μας να εξασφαλίσουν μια κάλπικη αυτοδυναμία στο ΤΜΣ, καλώντας την εφορευτική επιτροπή να δεχτεί ένσταση σύμφωνα με την οποία το μέτρο για την κατανομή των εδρών θα πρέπει (για πρώτη φορά στα χρονικά του συλλόγου μας) να στρογγυλοποιηθεί έτσι ώστε να αλλάξει το αποτέλεσμα της κατανομής των εδρών και να αποσπάσουν έτσι την αυτοδυναμία, όχι μόνο παίρνοντας τη δεύτερη έδρα που κέρδισε η Φ.Α.ΠΑ., αλλά ακυρώνοντας έτσι δύο από τις ψήφους των φοιτητών που ψήφισαν.
Θεωρούμε ελάσσονος σημασίας το γεγονός κυρίως επειδή προέρχεται από άτομα που το πολιτικό τους πατατράκ μετά την ήττα της 16ης Μάη τα οδηγούσε στη μετά μανίας υπεράσπιση της αστείας υπόθεσης ότι συγκεκριμένα για τις φοιτητικές εκλογές ο αριθμός 32,8 που προκύπτει με βάση τις ψήφους στρογγυλοποείται στο 32 και όχι στο 33 (όπως είναι φυσικό με βάση την επιστήμη των Μαθηματικών).
Καταγγέλουμε όμως ένα ακόμα γεγονός το οποίο εκτυλίχθηκε το βράδυ της ανοιχτής καταμέτρησης στο Παιδαγωγικό, όπου μέλη της ΔΑΠ έσπρωξαν και τράβηξαν έξω από την αίθουσα με τη βία μια κοπέλα από τα ΕΑΑΚ και στη συνέχεια συνέβη μικροσυμπλοκή ανάμεσα στα ΕΑΑΚ και στη ΔΑΠ, τη λύση της οποίας επιχείρησαν να δώσουν μισθωμένοι μπράβοι της νύχτας και φουσκωτοί παρακρατικοί που η παράταξη της ΔΑΠ είχε προσλάβει για την «προστασία» της.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να εξηγήσουμε ένα πράγμα: ότι άλλο η πολιτική ένταση ανάμεσα σε δύο χώρους η ηοποία (αν και απευχόμαστε) μπορεί και να οδηγήσει κάποιες στιγμές στο να πέσουν και δυο σφαλιάρες ανάμσεσα σε φοιτητές και άλλο η πρόσκληση τραμπούκων παρακρατικών και κοινωνικών αποβρασμάτων για να ξεκαθαρίσουν τους πολιτικούς σου αντιπάλους με απειλές και με όρους μαφίας. Η πολιτική της ΔΑΠ απ’ ότι φαίνεται έχει δυστυχώς κάποια όρια. Η ηθική της κατρακύλα κανένα!!

Φοιτητική Αριστερή Παρέμβαση
(σχήμα της ΕΑΑΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου