Φοιτητική Αριστερή ΠΑρέμβαση: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πάντα δίπλα σου?

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πάντα δίπλα σου?

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για άλλη μια φορά έδειξε το αληθινό της πρόσωπο. Τη στιγμή που οι πολιτικές τις οποίες εξυπηρετούν πετούν στο δρόμο 70 φοιτητές, που έμεναν σε εστία, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επιλέγει να μην στηρίξει την παράσταση διαμαρτυρίας στην φοιτητική μέριμνα και την κατάληψη στις εστίες, ώστε να μην ξεσπιτωθούν οι συμφοιτητές μας.
Τα γαλάζια παιδιά στο Τ.Μ.Σ ψήφισαν λευκό αναφορικά με τις παραπάνω κινητοποιήσεις, ενώ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Τεπαες επέλεξε να μην στηρίξει εξολοκλήρου το πλαίσιο δράσης των συλλόγων. Η αιτιολογία αυτής της στάσης ήταν οτι δεν θέλουν να γίνει Γενική Συνέλευση την Πέμπτη και οτι ζητούν αγορά εστιών ΜΟΝΟ απο ιδιώτη.
Η προβοκατόρικη στάση της ΔΑΠ, η οποία καταχραζόμενη την αυτοδυναμία της στα Δ.Σ , παρακωλύει τις δράσεις του συλλόγου, θυμίζει σε όλους λογικές της Χούντας.
Μια παράταξη η οποία έχει τοποθετήσει την πολιτική της υπόσταση στο πλευρό των δολοφώνων του Τεμπονέρα, στο πλευρό της Γιαννάκου, μία παράταξη που με τη στάση της συνηγορεί στο νόμο - πλαίσιο της Διαμαντοπούλου, βρίσκεται απέναντι στα επίδικα, που το φοιτητικό κίνημα θέτει.
Υποσκάπτει τη Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση, το δικαίωμά μας στην δωρεάν σίτιση και στέγαση, είναι απέναντι στις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και στις ριζοσπαστικές πρακτικές του φοιτητικού κινήματος, οι οποίες το καθιστούν νικηφόρο.


Η τρομοκρατία δεν μας σταματά....
στον δρόμο του αγώνα βαδίζουμε ξανά....



Φ.Α.Πα – Δ.Ρ.Α.Συ – Κ.ΑΝ.ΑΡΙ.ΝΗ
(σχήματα που συγκροτούν τα Ε.Α.Α.Κ. Ρόδου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου